direct contact: 030 - 721 0930
Topbegeleiding voor iedereen

Dannenburg Fysiotherapie bestaat uit een team van zeer ervaren oud-profsporters en therapeuten werkzaam bij diverse topsort organisaties. Ontmoet ons team HIER

Topbegeleiding voor iedereen

Een behandeling bij Dannenburg Fysiotherapie in IJsselstein is altijd gericht op snel- en blijvend herstel. Dat komt door onze roots, die liggen in de sport. Voor (top)sporters is het immers essentieel dat zij snel herstellen. Onze kennis en ervaring zetten wij in voor veel meer dan alleen sportgerelateerde klachten. Ook versleten of "nieuwe" knieën en heupen of rug-, schouder- of spierklachten bij jong en oud worden door ons behandeld. Dus: Topbegeleiding voor iedereen!

De eerste afspraak met een therapeut van Dannenburg Fysiotherapie is gericht op het achterhalen van de oorzaak van de klacht. Dit doen we door middel van een uitgebreid vraaggesprek en onderzoek. Vaak wordt dit onderzoek aangevuld met echografie. Hiermee is het mogelijk zeer nauwkeurig te bepalen waar bijvoorbeeld een blessure zit. De behandeling die vervolgens wordt ingezet is gericht op het ‘trainbaar’ maken van de klacht. Dat wil zeggen dat we het aantal behandelingen op de behandeltafel zo klein mogelijkheid willen houden. Zodra het kan, start de therapeut samen met u een trainingsprogramma. Daarmee stimuleren we verder herstel en voorkomen we dat de klacht terugkeert.