direct contact: 030 - 721 0930
Training en fysieke coaching

Naast de ‘vertrouwde’ aanpak van de fysiotherapie, is Dannenburg Fysiotherapie gespecialiseerd een aantal minder voorkomende, effectieve, behandelmethoden.

Training en fysieke coaching

Een specifiek onderdeel binnen Dannenburg Fysiotherapie is “Training en fysieke coaching”. Dit staat los van de fysiotherapeutische behandeling maar kan een vervolg zijn op de fysiotherapeutische behandeling. Wanneer klachten en of problemen bij bewegen zijn opgelost is het in veel gevallen raadzaam te blijven bewegen.

Middels training en fysieke coaching bieden wij u de mogelijkheid om onder begeleiding van trainers uit de topsport verder te gaan waar de fysiotherapeut met u stopt. De trainer maakt in samenspraak met uw fysiotherapeut een persoonlijk trainingsprogramma. Hierdoor ontstaat een naadloze overgaan van fysiotherapie naar sport. En wordt onverhoopt terug vallen in klachten door overbelasting voorkomen.

Ook zonder tussenkomst van een fysiotherapeut kunt u starten met training en fysieke coaching. Meld u dan telefonisch aan of kom even langs en bespreek de mogelijkheden.

Voor ons is persoonlijke aandacht en kwaliteit van bewegen heel belangrijk. De fysieke training en coaching worden daarom gedaan in kleine groepen van 4-6 deelnemers, maar ook personal training is mogelijk. De tarieven vindt u op deze site.