direct contact: 030 - 721 0930

Bob de Vries

Toen ik op jonge leeftijd in aanraking kwam met fysiotherapie wist ik gelijk dat ik zelf later ook fysiotherapeut wilde worden. Ik scheurde op jonge leeftijd de voorste kruisband in mijn knie af en moest zodoende een jaar lang intensief revalideren, hierdoor wist ik dat ik later zelf ook graag mensen wilde gaan begeleiden met revalideren.

Ik voetbal al sinds mijn vijfde en heb dit ook 3 jaar op hoog niveau gedaan bij FC Utrecht, in de B1 en in de C1. Bij deze club ben ik ook veel in aanraking gekomen met fysiotherapie in de topsport en ik merkte dat ik dat toen al interessant vond. Momenteel voetbal ik in het 1e van VVIJ uit IJsselstein.

Na mijn VWO ben ik fysiotherapie gaan studeren en heb tijdens mijn studie ook als verzorger gewerkt bij een voetbalclub. Daarnaast heb ik ook 2 jaar lang voetbaltechniektraining gegeven aan jongens tussen de 6 en 12 jaar. Ik heb al 1,5 jaar gewerkt als fysiotherapeut bij een andere praktijk en sindskort werk ik nu bij Dannenburg Fysiotherapie.

Mijn interesses liggen vooral bij hersteltrainingen geven en bij mensen op de juiste manier te begeleiden bij het re-integreren van de trainingen van hun sportvereniging/club. Bij Dannenburg hoop ik veel nieuwe dingen te leren van mijn ervaren collega’s, zowel in de praktijk als in de topsportbegeleiding en hoop ik mij hier te ontwikkelen als fysiotherapeut.

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.