direct contact: 030 - 721 0930

Eddy Putter

Op 18 jarige leeftijd ben ik als profvoetballer doorgebroken bij FC Volendam. Vervolgens heb ik 10 jaar lang betaald voetbal gespeeld. Helaas heb ik tijdens mijn carriטre diverse blessures gehad en moest ik vanwege een slepende enkelblessure mijn carriטre beכindigen.

In september 2013 ben ik begonnen met de opleiding fysiotherapie bij Thim van der Laan in Nieuwegein. Door alle blessures ben ik tijdens mijn voetbalcarriטre in aanraking gekomen met verschillende fysiotherapeuten. Hier is dan ook naast sporten en trainen mijn passie ontstaan voor fysiotherapie en het menselijk lichaam. Renי Dannenburg was mijn fysiotherapeut bij RKC Waalwijk en is in mijn ogen ייn van de beste fysiotherapeuten van Nederland.

De laatste 1,5 jaar heb ik als personal trainer mensen begeleid. Met mijn eigen topsportervaringen en het volgen van diverse opleidingen is het voor mij erg uitdagend en leuk om nu trainingen in de praktijk te verzorgen.

Naast het begeleiden van trainingen kan ik me bij de praktijk ontwikkelen als fysiotherapeut door de theorie direct in praktijk te brengen en te ervaren. Voor mij een hele leerzame en unieke kans waarvoor ik René en het team dan ook zeer dankbaar ben.

Samen met de rest van het team hoop ik het maximale uit uw doelen te halen.

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.