direct contact: 030 - 721 0930

Melvin Fleur

Al op 11-jarige leeftijd wist ik wat ik later wilde worden: fysiotherapeut. Maar er was één ding dat ik nog liever wlde en dat was profvoetballer zijn.

Na tien jaar in de jeugd van Ajax te hebben gespeeld, maakte ik de stap naar het betaald voetbal bij R.S.C.A. Anderlecht in België. Na een jaar keerde ik terug naar Nederland en heb ik 7 jaar voor RBC Roosendaal gespeeld in zowel de ere- als eerste divisie. Daar heb ik René Dannenburg leren kennen. Ik kon altijd rekenen op zijn topbegeleiding. Helaas moest ik op 27-jarige leeftijd vroegtijdig stoppen met mijn voetbalcarrière vanwege veel blessureleed. Gelukkig hoefde ik niet lang na te denken over mijn volgende stap. Ik ging fysiotherapie studeren...

Na mijn opleiding ging ik aan de slag bij het Sport Medisch Centrum in Amsterdam. Ik heb daar een breed scala van cliënten behandeld en begeleid met hun revalidatie. Wat ik geweldig vind aan dit vak, is dat ik met mijn cliënt een traject start om samen te werken naar een doel. Na een jaar ben ik een nieuwe uitdaging aangegaan bij Dannenburg Fysiotherapie.

Vanuit Dannenburg Fysiotherapie verzorg ik fysiotherapie, dry needling, veldrevalidatie en de medische begeleiding van de selectie van voetbalclub s.v. Geinoord in Nieuwegein. Naast mijn werk volg ik de masteropleiding manuele therapie.

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.