direct contact: 030 - 721 0930

Stefanie Hulshof

Sinds 2010 ben ik werkzaam als fysiotherapeut en is mijn passie voor het vak steeds meer gegroeid. Samen met de cliënt werken aan de weg terug richting sport, werk of dagelijkse activiteiten na een blessure blijft elke keer een mooie uitdaging! Bij elke cliënt die binnenkomt hoort een uniek verhaal, een eigen hulpvraag en dus ook een persoonlijke aanpak. Ik vind het belangrijk samen een plan te maken waar beide partijen achter staan om zo te zorgen voor een optimaal herstel.

Fysiotherapie als vak is continu in ontwikkeling, dat ben je als therapeut dan automatisch ook. In juni 2015 heb ik mijn Master Sportfysiotherapie aan de HU afgerond. Mijn interesse voor het bijdragen aan nieuwe ontwikkelingen binnen het vakgebied is gedurende deze opleiding sterk gegroeid. Naast het behandelen in de praktijk hou ik me dan ook graag bezig met onderzoeken en het bijhouden van nieuwe technieken en behandelmethodes.

Bij Dannenburg Fysiotherapie komen beide gebieden samen en werk ik sinds Februari 2015 met veel plezier in een team van gedreven enthousiaste therapeuten!

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.