direct contact: 030 - 721 0930
Oefentherapie

Afgestemd op uw wensen en mogelijkheden werkt Dannenburg Fysiotherapie samen met u aan een zo spoedig mogelijk, blijvend herstel.

Oefentherapie

Oefentherapie is altijd gericht op de persoonlijke uitgangspunten en doelstellingen van de persoon. Vooraf worden deze besproken en wordt het niveau bepaald. Hieruit volgt een individueel programma. Dit kan bijvoorbeeld gericht zijn op herstel na een blessure of het verminderen van rugpijn.

GROEPSTRAINING ONDER BEGELEIDING

Trainen in een groep is leuk en motiveert! Men traint in kleine groepen van max. 8 personen. Deze training richt zich op het voorkomen van klachten en verder uitbouwen van de algehele conditie. Vaak stromen mensen door van oefentherapie naar de groepstraining. De groepstraining staat altijd onder supervisie van een fysiotherapeut. Door de deskundige begeleiding is de kans op overbelasting of blessures gering.

ALTERNATIEF, GROEPSTRAINING / PREVENTIEVE TRAINING / INDIVIDUEEL

De training is gericht op de uitgangspunten en doelstellingen van de individuele deelnemer. Dat kan zijn een beter uithoudingsvermogen, herstel na een blessure, het verminderen van bijvoorbeeld rugpijn. Tijdens deze training wordt zowel- gewerkt met en zonder hulp van toestellen. De medische trainingstherapie staat onder supervisie van een fysiotherapeut. Door de deskundige begeleiding is de kans op overbelasting of blessures gering.
Op verantwoorde wijze wordt gewerkt aan het gestelde doel. De groepsgrootte is maximaal 8 deelnemers.