Trending: Nieuw beleid manuele therapie per 1 januari 2023
Nieuws

TOPBEGELEIDING VOOR IEDEREEN

Welkom bij Dannenburg Fysiotherapie. De fysiotherapiepraktijk in IJsselstein die top begeleiding biedt aan iedereen!

Onze roots liggen in de sport. Voor (top)sporters is het essentieel dat zij snel weer optimaal kunnen functioneren, wij zijn daarom extra gedreven iedereen snel weer klachtenvrij te krijgen. Onze kennis en ervaring zetten wij in voor veel meer dan alleen sport gerelateerde klachten.

Wij horen vaak van mensen dat ze blij zijn eindelijk te weten waar hun klachten vandaan komen.

Voor heldere diagnostiek en een duidelijk behandelplan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij vinden het belangrijk dat jij ook weet waar je aan toe bent wat betreft een diagnose en beleid. Jouw inzet en motivatie zijn minstens zo belangrijk voor het herstel van je lichaam als die van ons, we moeten het samen doen want herstellen van klachten is teamwork!

Maatwerk
Fysiotherapie bij Dannenburg Fysiotherapie is altijd maatwerk en vaak een teamprestatie wanneer we gebruik maken van onze verschillende expertises. Zo maken we graag gebruik van verschillende expertises zodat jouw herstel soepel verloopt.
Ieder mens en ieder lichaam is uniek. Wij passen onze behandeling en/of training daarop aan, dit houdt ons scherp en creatief.

SPECIALISATIES

THERAPIE